Kakav otac, takav sin – Nebojša i Stefan Stojković

Kakav otac, takav sin u slučaju Nebojše i Stefana je zaista tako! 

Sada već davne 2008. godine, Nebojša Stojković započeo je svoju karijeru kao ATC u Timac Agro Balkans – regija Južnog Banata koja je trajala 13 godina. Nebojša je agronom s velikim znanjem o poljoprivrednoj proizvodnji. U svom poslu postiže izvrsne rezultate u savetovanju poljoprivrednika te je kao takav izuzetno cenjen među našim poljoprivrednicima.

Nebojšin sin Stefan posljednjih 13 godina odrasta uz očeve priče sa terena i Nebojšino zadovoljstvo radom u Timac Agro Balkans. Zbog toga Stefan odlučuje da sledi oca u agronomiji. Nakon nekoliko godina sticanja znanja i iskustva u ratarskoj proizvodnji, Stefan odlučuje da se prijavi za poziciju ATC-a u Timac Agro Balkans 2020. godine.

Iste godine Stefan dobija priliku da postane deo ATC tima Timac Agro Balkans u delu južnog Banata. Stefan je sa nama već 3 godine i  postiže vrlo dobre rezultate u obavljanju svog posla, kao i podršci našim poljprivrednim proizvođačima. Veoma smo zadovoljni što su deca naših zaposlenih izabrala Timac Agro Balkans kao kompaniju u kojoj žele nastaviti svoju profesionalnu karijeru, i to svakako smatramo velikim znakom kvaliteta i timskog rada u našoj kompaniji Timac Agro Balkans. Dajemo sve od sebe da stečena znanja i kvalitet prenesemo na buduće  generacije.