Sektor za ishranu biljaka obezbeđuje konkretna, optimalna i ekološki prihvatljiva rešenja zahvaljujući sveobuhvatnoj ekspertizi - od zemljišta, preko lista do ploda.

Kreiranje đubriva i oplemenjivača zemljišta budućnosti!

Međunarodni tim doktora hemije, fiziologije, biohemije, molekularne biologije i mikrobiologije, zajedno sa poljoprivrednim inženjerima, rade u saradnji sa 60 univerziteta i instituta širom sveta na brojnim projektima koji se odnose na specifične karakteristike naših proizvoda i jedinstvene metode đubrenja u polju. Njihov rad je predmet nekoliko patenata i naučnih publikacija.

Naš eksperimentalni staklenik

U ovom jedinstvenom objektu, koji je nastao u saradnji sa INRA institutom (Francuski institut za istraživanje u poljoprivredi) moguće je pratiti i meriti rast ili fiziološko zdravlje biljaka na nedestruktivan način. Ekperimentalne posude se automatski prenose zajedno sa preciznim slikama, što olakšava dobijanje značajnih količina podataka za još veću pouzdanost rezultata.

4 eksperimentalne sobe

One nude mogućnost da se proizvodi testiraju u različitim klimatskim uslovima. Kontrolišući jačinu svetlosti, trajanje sunčeve svetlosti, temperaturu i relativnu vlažnost vazduha, moguće je simulirati sve prirodne agro-klimatske uslove na Zemlji.

Kreiramo da bismo stvorili đubriva i suplemente budućnosti.
Ukupni kapacitet staklenika
3 000
biljaka
5
staklenika
uzoraka zemljišta obrađeno u našim laboratorijama
25
t