TIMAC AGRO je industrijska kompanija specijalizovana za ishranu biljaka, životinja i oplemenjivače zemljišta.

Prethodnih 60 godina, kompanija TIMAC AGRO kao ogranak Roullier Grupe konstatno unapređuje i poboljšava svoja rešenja sa ciljem da ponudi proizvode u ishrani biljaka i životinja koji će unaprediti poljoprivredu na ekološki prihvatljiv način.

1,6
milijardi evra prometa
39
država
5 700
zaposlenih
2 400
ATC-a

Naš jedinstveni model poslovanja

Zato što vam je potrebna podrška i pomoć da bi uvećali vaše prinose, naš tim tehničko-stručnih savetnika za ishranu biljaka i životinja pokriva celokupnu teritoriju, sa ciljem da efikasno i brzo odgovori na vaše potrebe i pomogne u rešavanju vaših problema.

20 000
farmera posećenih svakog dana

Naša rešenja

Rešenja koja nudimo su đubriva obogaćena ekstraktima dobijenim iz morskih algi i drugih biljaka, koji imaju dvostruko dejstvo: pojačavaju efekte primene samog đubriva i stimulišu rast i kvalitet biljke.

Naučite više
73
proizvodna postrojenja

Fleksibilnost u proizvodnji

Kako bismo što efikasnije i bolje odgovorili na vaše specifične zahteve i potrebe, odlučili smo da otvorimo proizvodna postrojenja u vašoj okolini. Dodatna pogodnost saradnje sa TIMAC AGRO kompanijom je optimizacija logistike i troškova sa ciljem poboljšanja ekonomičnosti vašeg poslovanja.

5 000 m2
posvećenih istraživanju i razvoju

Naše inovacije

Svi delimo istu viziju: unapređenje poljoprivrede, obezbeđujući održivost same proizvodnje i poštujući životnu sredinu. To je moto koji nas podstiče da stalnim unapređenjem i inovacijama obezbedimo najefikasnija rešenja za vašu proizvodnju.

Naša industrijska postrojenja

Komercijalno prisustvo na tržištu Industrijsko prisustvo na tržištu

Naš istorijat i razvoj

2015

Otvaranje Svetskog Centra za Inovacije-CMI

Snažna posvećenost inovacijama koja će ojačati efikasnu i održivu poljoprivredu, krunisana je otvaranjem CMI centra u okviru Roullier Grupe u Saint-Malou.

2008

Nastanak TIMAC AGRO

Usvajanjem novog imena i vizuelnog identiteta za sve ogranke, sektor snadbevanja u poljoprivredi postavio je važan cilj, a to je internacionalni razvoj i jačanje imidža specijalista u ishrani biljaka i životinja.

2005

CERA: Stvaranje CERA centra (Centar za primenjene nauke i istraživanje)

Sa sedištem u Francuskoj, u oblasti Dinard, CERA centar omogućava TIMAC AGRO kompaniji da objedini sve veštine u istraživanju industrijskih procesa u praksu i time obezbedi bolju argumentaciju stručnim saradnicima na terenu i sinergiju između timova.

1997

Start u Brazilu

Strateška akvizicija - kupovinom fabrike za proizvodnju đubriva u Rio Grande, ona ujedno postaje i najveća jedinica za granulaciju naše kompanije.

1990

Biostimulatori

Lansiranje biostimulatora.

1974

Prva fabrika za proizvodnju granulisanog đubriva

Izgradnja prve fabrike granulisanih đubriva u Saint-Malou (Bretanja, Francuska).

1970

Fosfat i kalijum: Posle ishrane zemljišta

TIMAC AGRO se fokusirao na ishranu biljaka i životinja, jer dugoročno gledano, fosfati su neophodni za stabilan rast i razvoj biljaka.

1963

Tehničko stručni savetnici

Grupa odlučuje da iskombinuje morske sedimente sa GAFSA fosfatima, visokog kvaliteta koji ih čini najboljim fosfatima na svetu za direktnu primenu. U isto vreme, Grupa ubrzava svoj komercijalni razvoj u Francuskoj regrutovanjem tehničko stručnih savetnika koji posećuju farmere u ime distributera.

1959

Nastanak TIMAC kompanije

Daniel Roullier započinje industrijsku preradu morskog krečnjaka za obogaćivanje zemljišta (TIMAC) čija je glavna aktivnost bila usmerena na oplemenjivače zemljišta - prvo postrojenje za mlevenje morskog krečnjaka, čiji poseban kvalitet stvara najbolje sredstvo za oplemenjivanje kiselih zemljišta. TIMAC je osnivač Roullier grupe.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Naše vrednosti

Posvećenost

Svi delimo istu viziju: unapređenje poljoprivrede, obezbeđujuči održivost same proizvodnje i poštujući životnu sredinu. To je moto koji nas podstiče da stalnim unapređenjem i inovacijama obezbedimo efikasna rešenja za vašu proizvodnju.

Strast

Kako bismo vam pružili odgovarajuću preporuku i poboljšali vaše prinose, naš tim tehničko stručnih saradnika za ishranu biljaka i životinja pokriva celu teritoriju Srbije i uvek je na vašoj adresi da vam ponudi rešenje za vaš problem.

Pionirski duh

Ekstrakti algi i drugih biljaka, kao osnovna specifičnost naših đubriva, imaju dvostruko dejstvo: stimulišu efekte dejstva primene đubriva, kao i rast i kvalitet same biljke.

Preduzetnički duh

Da bismo zadovoljili potrebu da brzo odgovorimo na vaše zahteve, doneli smo odluku da lociramo naše proizvodne jedinice što bliže vašoj poljoprivrednoj proizvodnji. Ključna prednost saradnje sa nama je optimizacija transporta i skladištenja i povećanje profitabilnosti vašeg poslovanja!