Ukoliko želite posao koji je pun izazova, u okruženju koje ohrabruje samoinicijativu, pozivamo vas da budete deo naše internacionalne, porodično orijentisane kompanije i da na taj način uzmete učešće u njenom rastu i napretku.

Zašto izabrati TIMAC AGRO?

Verujemo vam

Ukazujemo poverenje našim zaposlenima kroz povećanu odgovornost, ohrabrujući inicijativu i kreativnost, podsticanjem sinergije među timovima, razvijajući talenat. Ovo su ciljevi menadžmenta koje je TIMAC AGRO postavio i čine glavne pokretače ka uspehu.

Sticanje novih iskustava i napredak u razvoju

Nahraniti svet je uzbudljiv projekat. Kao specijalisti u Ishrani biljaka i životinja i za opštu dobrobit, izabrali smo ovaj izazov znajući da se možemo osloniti na našu stabilnu i dinamičnu strukturu. Inovacija? Ugradili smo je u suštinu svakog našeg proizvoda, procesa i usluge, predviđajući očekivanja naših kupaca.

Vodimo vas

Pružamo podršku prilagođenu potrebama naših kupaca. Naše aktivnosti su veoma specifične. One zahtevaju od svih nas da se sve o našim proizvodima, okruženju i stručnosti temeljno izuči i savlada. Naš servis podrške na terenu je prilagođen, tako da svaki zaposleni može da radi najbolje u svom domenu, jer se razvoj grupe oslanja na njihov rad. Čini se sve da se zaposleni podrže u njihovom razvoju, razvoju njihove stručnosti i interpersonalnih veština, tako da su im dostupni hijerarhijski i interdisciplinarni razvojni programi.

Svetski orjentisana kompanija

Izgradnja karijere u TIMAC AGRO kompaniji pruža vam mogućnost i za rad u nekoj drugoj zemlji. Preko 5 000 zaposlenih i poslovanje u preko 40 zemalja širom sveta na 5 kontinenata nudi mogućnost svakom zaposlenom za usavršavanja, razvoj u profesionalnom smislu i napredovanje. Pre nego što potražimo eksterno kandidate za otvorene pozicije, oslanjamo se na naše menadžere ljudskih resursa i njihove mehanizme u cilju da prepoznamo kandidate u okviru kompanije koji bi nastavili sa profesionalnim razvojem i usavršavanjem unutar naših kompanija.

Nahraniti svet je uzbudljiv projekat. Kao specijalisti u ishrani biljaka i životinja i za opštu dobrobit, izabrali smo ovaj izazov znajući da se možemo osloniti na našu stabilnu i dinamičnu strukturu.

Naše vrednosti

Preduzetnički duh

Sposobnost da budemo istinski lideri i da se prilagodimo okruženju, sa fokusom na preduzetništvo i inovacije.
Kod nas, ljudski kvalitet je važniji od diplome ili akademske specijalizacije.

Orijentacija performansi

Svaki član TIMAC AGRO kompanije želi da razvije posvećenost radu i da primeni svaki metod koji mu omogućava da ostvari postavljene ciljeve.
Nadmašiti i ponekad iznenaditi sebe je cilj. Jer, mi volimo izazov.

Odmerenost

Naše aktivnosti su veoma specifične. One zahtevaju od svih nas da se sve o našim proizvodima, okruženju i stručnosti temeljno izuči i savlada. Naši treninzi i obuke su definisani spram potreba, tako da svaki zaposleni može da radi najbolje u okviru svoje delatnosti rada.

Pridruži nam se