Svi delimo istu perspektivu: unapređenje poljoprivrede na održiv način, uz poštovanje okoline. Ova predanost je ono što nas pokreće da stalno budemo inovativni kako bismo vam pružili najkvalitetnija rešenja.

Rešenja u ishrani biljaka i životinja prilagođena vašim potrebama

Proizvodi koji imaju sve veću dodatnu vrednost za farmere

Prilagođena rešenja vašim potrebama:

  • Posebni proizvodi
    Koristimo našu sveukupnu stručnost kako bismo unapredili naše proizvode i prilagodili ih specifičnim zahtevima u vašoj proizvodnji. Svi novi, unapređeni proizvodi su testirani i dokazani na oglednim poljima.
  • Konvencionalni proizvodi
    Kreirani da zadovolje standardne potrebe poljoprivrede, naši konvencionalni proizvodi namenjeni su ishrani biljaka i životinja.

Svi naši proizvodi zadovoljavaju najviše međunarodne standarde po pitanju kvaliteta i bezbednosti. Naš zadatak je da precizno zadovoljimo zahteve produktivne i održive poljoprivrede: manje količine, veća efikasnost.

Rešenja koja TIMAC AGRO obezbeđuje na tržištu poseduju visoku dodatnu vrednost. Prednosti koje ona donose u povećavanju produktivnosti na farmi opravdavaju njihovu cenu.

Ovo su rešenja koja su prilagođena potrebama moje proizvodnje i štite moj kapital: moju zemlju i moju stoku.

Stručne preporuke u poljoprivrednoj proizvodnji

2 400 ATC-a radi da bi unapredili vašu proizvodnju!

Poboljšanje performansi vaše farme je svakodnevni prioritet za svakog od naših 2 400 tehničko stručnih savetnika.

Eksperti za vaše potrebe

Sa visokim znanjem u ishrani biljaka i životinja, oni imaju sva neophodna sredstva da vas podrže na terenu, analizirajući vašu zemlju, dijagnostikujući stanje vaših useva i farmi, ali pre svega, dajući vam najbolje preporuke za proizvodnju. Vaš uspeh je njihov prioritet broj jedan!

Naša mreža ATC-a:

  • Posećuje više od 20 000 farmi svakog dana, u celom svetu.
  • Daje strateške preporuke i analizira učinak tokom određenog vremenskog perioda.
  • Preporuke su širokog spektra sa specifičnim proizvodima prilagođenim svakoj farmi.

“Visok nivo saliniteta sprečava razvoj korena biljke i smanjuje vaš prinos”.
Adamo Brighi, ATC
TIMAC AGRO Italia

Sa TIMAC AGRO-m na raspolaganju mi je savetnik koji je uvek u blizini moje farme. On mi daje smernice za dobru poljoprivrednu praksu, pomaže mi i savetuje me po pitanju nalaženja najboljih rešenja za potrebe moje farme. Niko drugi mi ne pruža tako kvalitetnu uslugu. U suštini on je pravi partner, a ne dobavljač.

Inovativna rešenja inspirisana prirodom

Inovacija: Darežljivost prirode!

5 000 m2 posvećeno istraživanjima

Kako bismo omogućili vašim farmama da imaju maksimalne benefite zdravih i efikasnih rešenja, naš istraživački tim se vodi prirodnim mehanizmima, oponašajući njihove ključne osobine.

Blisko sarađujući sa međunarodnim akademskim ekspertima, naš tim za istraživanje i razvoj ispitao je mehanizme morskih algi, lišajeva i mahovine. Ideja vodilja je: pronalaženje prirodnih svojstava koja će zadovoljiti specifične potrebe zemljišta, useva i farmi – potrebe koje su nam direktno sa polja preneli naši tehničko stručni savetnici.

Rezultati i performanse naših formula su potvrđene agronomskim ispitivanjima na oglednim poljima. To je najbolja garancija za povećanje profitabilnosti vaše proizvodnje.

"Rešenja koja obezbeđuje TIMAC AGRO su direktno uzeta od najboljeg iz prirode. Na ovaj način, ona učestvuju u proaktivnom pristupu izgradnje održive poljoprivrede.

TIMAC AGRO je jedna od retkih kompanija koja se bavi ishranom biljaka i životinja, koja ima sopstvene laboratorije i istraživačke timove. Inovativan pristup naše kompanije je prepoznat od strane međunarodne naučne zajednice, i kao takav pogodan je za industrijski nivo poslovanja"

Industrijska fleksibilnost

Povećanje fleksibilnosti naših fabrika

Sa vaše tačke gledišta, koliko đubriva je dovoljno da se zadovolje sve potrebe moderne poljoprivrede? Mi u TIMAC AGRO kompaniji mislimo da vam treba mnogo, pa naša ponuda može biti prilagođena svakoj individualnoj potrebi! 37 naših fabrika proizvode najmanje 200 različitih formulacija đubriva: oplemenjivače zemljišta, granulisana đubriva, biostimulatore….

Pojačana ekpertiza

Da bi se proizvela tako široka ponuda đubriva, naša fabrička postrojenja moraju biti izuzetno fleksibilna, organizovana i podržana najsavremenijom ekspertizom – da ne spominjemo inovacije i odvažnost. Ovde nema nedostataka: sa ciljem da ponudimo azotna đubriva koja su efikasnija, jednostavna za primenu, sa proizvodnim procesom koji zahteva manje energije, opremili smo naše fabrike širom sveta ekskluzivnom tehnologijom za granulaciju.

SA TIMAC AGRO-m, dobijam željena rešenja, uz kvalitet koji očekujem, u dogovorenom roku i u odgovarajućem pakovanju.
Njihove fabrike proizvode bez narušavanja životne sredine, a njihova blizina osigurava brz odgovor i optimizovane logističke troškove.